Plasmalift

 Plasmalift hudoppstramming - det nyeste innen anti-ageing - uten kirurgi!

Plasmalift er en effektiv behandling for linjer, rynker og overflødig hud. Spesielt god effekt på tunge øyelokk og posete hud under øynene.

Ingen skjæring, stikking, injeksjon, sting eller bandasje.

For å kunne stramme opp, glatte ut og eliminere/minimere overflødig hud, benyttes plasma-energi. Plasma-energi skapes ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og hudoverflaten. Gasspartiklene danner nitrogengass som omdannes til plasma-energi.

Plasma-energien forårsaker en sublimasjon/fordamping av huden, dvs. at den krymper/trekker seg sammen og dermed strammes opp.

I behandlingsområdet vil det dannes felt av små svimerker. Disse tørker inn og det danner seg tørre ruer som vil falle av etter ca 6-10 dager. La dem falle av naturlig, det oppstår nye sår/ruer dersom de blir plukket på.

Rett etter behandlingen vil det oppstå hevelse av variert grad, spesielt i området rundt/ved øyeområdet blir hevelsen størst. Den vil vare i alt fra 1-5 dager. 

Etter at ruene er borte, er huden under "ny" og litt rødlig en god stund, opptil ca 3 mnd. Det går fint an å bruke hudprodukter og makeup nå. Etter 10 dager burde du være helt restituert, men hos enkelte kan denne tiden variere veldig - opptil ca 3 mnd.

Det er ekstremt viktig å bruke solbeskyttelse (spf 30) i behandlingsområdet i minst 2 uker etter, for å unngå varige migmentforstyrrelser og solskader! (Dette gjelder hele året, og naturligvis spesielt i sommermånedene).

Etter behandlingen får du med deg utfyllende info om hva du skal gjøre/ikke gjøre i etterkant av behandlingen. Det er viktig at klienten følger disse rådene!

Før plasmaliftet starter, legges det bedøvelsekrem i det aktuelle området.

Etter ca 1 mnd etter behandling er det tid for etterkontroll, da kan man se resultatet. Men i mange tilfeller fortsetter prosessen med hudoppstramming i huden i opptill 3 mnd etter behandling.

Det kan ikke gis noen garanti for et 100% resultat, da en rekke faktorer påvirker resultatet, f.eks: hvor stor hudens evne til å trekke seg sammen/tilhele, medisinbruk, hudpleiebehandlinger, osv. Det er også av stor betydning, at klienten følger råd om etterbehandling, for best mulig resultat.

Se i "Galleri" for bilder.

Konsultasjon i forkant er obligatorisk, der du vurderes som kandidat for denne behandlingen, og helseskjema fylles ut. Konsultasjon er gratis.

Booking for konsultasjon/timebestilling gjøres via bestill.timma.no/salongbellezza

eller på tlf 90188536

 
 

Plasmalift- behandling av marionettlinjer

Det kan se ganske dramatisk ut rett etter behandling, og noen dager fram!
Men helvelse, rødme og de små skorpene demper seg gradvis.

Bildet til venstre er tatt rett før plasmalift-behandlingen.
Bildet til høyre viser ferdig tilhelet resultat, ca 4 uker etter.
behandling.

OBS!
- ingen filter på bildene
- ingen makeup på huden
- ingen Botox eller fillere av noe slag