Microneedling er det nye innen anti-age behandlinger - men er supert på acnehud, acne arr, og andre type arr, pigmentflekker, store porer og for utjevning av hudtone- og struktur!

Behandlingen utføres med en eletrisk dermapen, som holder et hylster med 9 nåler. Nålehylsteret beveger seg hurtig opp og ned, som et stempel samtidig som dermapennen føres over huden, som påføres anti-age serum (eller serum tilpasset akkurat ditt behov). Dette skaper bittesmå microhull i huden, som vil gi rødme/små blødninger.

Poenget med behandlingen er å få fart på Kollagen- og elastin-cellene i huden vår. Disse cellene har vi massevis av til ca 25 års alder, etter det avtar produksjonen. I enda større grad om huden utsettes for UV-stråler, røyk osv. 

Kollagen og elastin er det som holder huden vår ung, glatt og smidig. I tillegg til det, er det disse cellene som bidrar til at huden vår gror ved rift og småskader. Så når dermapennen "skader" huden, vil dette gi nevnte celler en boost - og produksjonen øker! Dermed blir huden fornyet, linjer, rynker, småarr dempes/elimineres, og huden får mer glød og jevnere tone/struktur.

I forkant av behandlingen blir huden grundig renset og peelet med en syrepeeling, som fjerner døde hudceller. Deretter smøres en bedøvelsekrem på hele ansiktet, slik at behandlingen blir smertefri!

I etterkant av behandlingen, vil du få lagt en maske som passer din hud/behov, og avsluttende kremer.

I dagene som følger kan du føle deg litt sår og øm, nesten som om du er solbrent. Noen blir også ekstra tørre i huden. Det er nå huden er i repareringsfasen, så det er viktig å stelle pent med den, og gi den nok fukt og næring. Du må IKKE utsette huden din for sol/solarium i uken etter, og bruk alltid høy solfaktor! 

Dette for å forhindre solskader og pigmentflekker.

Anbefales 1 behandling hver 3-4 uke og helst en kur på minimum 6 behandlinger.