Microblading

 

  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 

Microblading er en semipermanent tatovering av bryn med hårstrå-teknikk, som gir et svært naturtro resultat! Det brukes IKKE maskin, men en rad med små bittesmå, syltynne blader, festet til en håndholdt "penn" Bladene dyppes i pigment og det gjøres et kontrollert snitt i huden. 

Pigmentet tilpasses hudtone/hårfarge og ønske. Inneholder ingen bly eller metaller. Allergitestet og EU-godkjent. Ikke dyretestet.

Behandlingen vil på en smerte-skala rangeres til 1-2 av 10, men flytende bedøvelse vil uansett gis i løpet av behandlingen, slik at det føles minst mulig ubehag. 

Unngå mye kaffe/koffeinholdige drikker, og smertestillende som inneholder salisylsyre, da dette fortynner blodet og det gir mer blddning. Jo mer du blør, jo dårligere vil pigmentet feste seg.

Bruker du blodfortynnende medisiner, Omega 3, Tran -  ha et opphold på 2 dager i forkant av behandlingen. 

Samme dag som behandlingen, skal du i forkant ikke innta kaffe, Coca Cola, energidrikker eller andre koffeinholdige drikker.

Går du på pencillin /antibiotika, bør du vente i ca 3 mnd ETTER at kuren er avsluttet.

I forkant av behandlingen måles det nøye opp hvor brynene skal sitte riktig, slik at det passer nøyaktig til DITT ansikt. Små justeringer som f.eks bredde, gjøres etter ønske. Selve microbladingen starter ikke før klienten gir grønt lys og er fornøyd med form osv.

Dine egne brynhår barberes IKKE bort før microblading, men av og til er det nødvendig å "trimme" (nappe) noe av hårene for at det skal passe innenfor rammen av brynene som tatoveres.

Behandlingstiden er ca 2 timer

Etter behandlingen, får du med deg informasjon om hvordan du skal pleie dine bryn i tiden fram til touch-up (etterfyll/korrigering), mtp krem for å hindre skorpedannelse, og hygiene.

En Touch-up er nødvendig etter 4-6 uker, pga pigmentet vil i denne tiden forsvinne med ca 40%. Etter touch-up, vil pigmentet sitte bedre, og da behøves ikke touch-up oftere enn ca 6-12 mndr.  Noen vil ha oftere, og andre behøver ikke flere noensinne - dette kommer an på bl a hudtype, hudens evne til å absorbere pigment, medisinbruk, mengde blødning under behandlingen og ytre faktorer som avgjør hvor godt pigmentet fester seg første gangen.

Når brynene er ferdig leget (ca 4-6 uker behandlingen/touch-up), vil det se svært naturlig ut.

I gro-perioden - den tiden mens huden leges, så vil pigmentet flasse og endre seg både i farge og form, til det er ferdig leget (ca 4-6 uker).

Noen får nesten panikk fordi det kan se veldig "skabbete" ut, og se ut som at det meste forsvinner. Men det er en naturlig prosess, og er du usikker så ta kontakt.

Første refillen/touchupen som hører med til orginalbehandlingen må tas senest innen 3 mnd etter hovedbehandling.

Refiller etter dette, anbefales det ca 1 touchup pr år. Refiller som utføres senere enn dette, anses som vedlikehold - men dersom det må tegnes opp linjer på nytt og "strøkene" har fadet bort, anses det som ny behandling og full pris.

Behandlingen utføres ikke på gravide, ammende og kreftpasienter i aktiv behandling. Heller ikke ved pågående kur av Pencillin/Antibiotika.

  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
  • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Slik kan syklusen i tilhelings-perioden se ut