Cryogen behandling med Accurett cryopen!


Nå kan du raskt og enkelt fjerne pigmentflekker og stilkvorter - helt smertefritt, bare på noen minutter!

Accurett pennen lades med patroner som er fylt med karbondioksid CO2, som er tilstrekkelig kalde til å fryse overfladiske lesjoner i huden (-79 grader Celcius)

Behandlingen har kort nedetid - på det fryste området vil det dannes en skorpe som faller av etter 6-10 dager. Skorpene skal ikke plukkes på, men falle av naturlig når huden er grodd under.

Noen danner først en blemme, denne skal ikke stikkes hull på. 

Da skorpen har falt av, vil huden under se rødlig ut en stund, fordi den er ny og sensitiv. Veldig viktig å bruke høy solfaktor på området i etterkant!!

 

Plasmalift hudoppstramming - uten kirurgi!

Plasmalift på overflødig hud på øvre øyelokk

Plasmalift hudoppstramming - det nyeste innen anti-aging!

Plasmalift er en effektiv behandling på linjer og rynker i huden, og for å fjerne overflødig hud  Spesielt god effekt på tunge øyelokk og posete hud under øyne. 

Ingen kirurgi, ingen injeksjon, ingen skjæring, stikking eller påsmøring.

 

Det høres nesten for godt ut, til å være sant! Men dette fungerer faktisk, og har gitt revolusjonerende resultater, world wide! Det er ingen hokus-pokus-tullball - for slik virker det : 

For å stramme opp og eliminere overflødig hud, glatte ut linjer og rynker osv. trenger vi Plasma-energi. Da skjer en sublimasjon/fordamping av huden, - den trekker seg sammen, strammes opp/krymper.

Plasma-energi skapes ved  ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet, og hudenoverflaten. Gasspartiklene danner en nitrogengass som altså omdannes til Plasma-energi.

 Ved hvert kontaktpunkt med plasmaspissen, blir det et milimeter stort svimerke. Ved hvert svimerke trekker huden seg umiddelbart sammen, og strammes opp. Kontaktpunktene blir satt med ca 1 mm mellomrom.

Det blir lagt på bedøvelsekrem på hudområdet før Plasmalift-behandlingen starter.

 Svimerkene tørker inn og blir til tørre ruer, som faller av etter ca 5-7 dager.

Rett etter behandlingen kan det bli litt hevelse, hvor mye kommer an på hvilket området som blir behandlet. Rundt øynene, er det området som mest sannsynlig blir hovent i noen dager - men her er det også store variasjoner hvor lenge hevelsen varer - alt fra 1 til 5 dager. Etter 10 dager er du helt restituert. 

Resultatet vises etter ca 4 uker, selv om huden fortsetter å strammes opp i opptil 3 mnd!Etter 4-6 uker er det tid for etterkontroll (ev. ny behandling er inkl. i prisen). 

Det er EKSTREMT VIKTIG å bruke solbeskyttelse med HØY solfaktor (minst spf 30) i området som er behandlet, for å unngå varige pigmentforstyrrelser og solskader! 

Konsultasjon før behandlingen er obligatorisk, der du vurderes for denne behandlingen og helseskjema fylles ut.

Etter behandlingen får du med deg utfyllende info om hva du skal gjøre/ikke gjøre i etterkant av behandlingen.

 

 

 

 

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Plasmalift

Områder som er behandlet: Overleppe, nesefolder, marionettlinjer og sinnarynker. Bilde tatt direkte etter behandling.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Overleppe og marionettlinjer. Bilde tatt direkte etter behandling.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Hals, nesefolder og under øyne. Bilde tatt direkte etter behandling.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Øvre øyelokk og sinnarynke. Bilde tatt 8 dager etter behandling.

Plasmalift

Huden trekker seg umiddelbart sammen og strammes opp, i det øyeblikket spissen kommer i kontakt med hudoverflaten.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Et diskrèt og begrenset område under øyne. Bilde tatt rett etter behandling.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Øvre øyelokk og sinnarynke. Bilde tatt 5 dager etter behandling.

Plasmalift

Områder som er behandlet: Øvre øyelokk. Bilde tatt rett etter behandling. Allerede kan man se tydeligere øyelokk!

Plasmalift

En veiledning på hvordan det kan se ut i gro-perioden, fra behandlingsdagen og 7 dager etter.

Plasmalift

Slik kan det se ut under behandling. Spissen perforere ikke huden, kun legges inn mot hudoverflaten. Huden trekker seg sammen umiddelbart.

Kollagen Ansiktsbehandling

Fukt- og antiageing-behandling! 

Passer for deg som vil øke fukttilførselen i huden din, samt redusere fine linjer og rynker.

Behandlingen går ut på en god og dyp rens og peeling før kollagen-gelèn masseres inn i huden. Deretter legges en tøymaske som er preparert med hyaluronsyre og stamceller. Denne får virke i ca 20 minutter. Avsluttes med kremer tilpasset din hudtype/tilstand.

Hva gjør de ulike ingrediensene som brukes i denne behandlingen?

Stamceller : er umodne celler som formerer seg ved celledeling. Når de får utvikle seg, kan de etterligne andre cellers form og oppgaver, og reparere skader på f.eks hudvev. 

Stamceller deles inn i to kategorier: - plantebaserte og -menneskebaserte

Innen hudpleie brukes plantebaserte stamceller.

Produkter med dette ekstraktet går dypt ned i hudlaget og etterligner Kollagencellenes form (les om kollagen i dette innlegget). 

Kollagenet fylles opp og huden blir jevnere, glattere og elastisk. Dermed reduseres også rynker og linjer i huden, samt at den reparerer seg selv (kollagencellene bidrar bl.a. til at hudvev gror ved skader/rifter). 

Kollagen: finnes naturlig i huden vår, og er byggesteinene i huden vår, selv reisverket som holden den ung, smidig og stram. 

Etterhvert som vi blir eldre, reduseres kollageninnholdet, produktsjonen avtar og linjer og rynker dukker dermed opp. 

Stress, miljøfaktorer som bl.a. UV-lys, forurensing, røyk osv. bidrar til raskere nedbrytning av kollagenet.

Hyaluronsyre: er også et naturlig stoff i huden, og har en ekstrem fuktbindende evne. 

Dens oppgave er å opprettholde fuktbalansen, som holder huden sunn og fyldig, ved å fylle ut mellomrommet mellom hudfibrene.

Mangel på hyaluronsyre gjør at huden bl.a. blir tørrere, mindre elastisk og linjer/rynker blir tydeligere (en tørr hud får synligere linjer enn en hud med optimal fuktbalanse).

Dette stoffet er sensitivt og skades lett av bl.a. UV-lys og forurensing.

Sølv: har en rensende effekt, og spesielt på acne.

Agurk: pleier dypt ned i huden og har et høyt innhold av H2O som gir masser av fuktighet!

Det er også rikt på C-vitamin som gir huden glød. 

Inneholder i tillegg koffeinsyre, en antioksidant som har fantastiske anti-ageing-egenskaper og bidrar til å redusere fine linjer i huden.

Kollagen: er som et stillas i huden vår - holder den stram, jevn og ung! 

I takt med alderen reduseres kollageninnholdet og huden mister spenst, elastisitet og begynner å "sagge". Linjer og rynker kommer fram. 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Pmu Eyeliner

Biotek PMU Eyeliner utføres med kosmetisk tatoveringsmaskin.

Du kan velge mellom tynn liner helt inntil vipperoten (kalles også vipperotforsterking), eller tykkere liner.

Før behandling legges det bedøvelsekrem på vipperoten, som skal få virke i ca 15-20 min. Det gis også flytende bedøvelse undervegs i behandlingen.

I forkant av behandlingen bør du unngå kaffe/koffeinholdige drikker og smertestillende som inneholder acitylcalicylsyre. Dette er fordi det fortynner blodet, og kan gi større blødning. Jo mer du blør, jo mindre vil pigmente feste seg. 

Ca 2 dager før behandlingen: blodfortynnende medisiner, Omega 3, Tran skal ikke inntas. Av samme grunn som nevnt ovenfor.

 

Den første uken etter behandlingen må det unngås vann, damp (f.eks badstue), svette (ved f.eks hard trening pga saltet i svetten skyver ut pigmentet), og sol/solarium. I denne perioden vil ca 50% av pigmentet forsvinne. 

Etter 3-4 uker må det tas en touchup (refill). Må tas innen 6 uker.

Behandlingen utføres ikke på gravide, ammende eller kreftpasienter i aktiv behandling.

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Phi Brows Microblading m/manuell hårstråteknikk

Microblading

Slik kan gro-syklusen se ut hos de fleste

Microblading er en semipermanent tatovering av bryn med hårstrå-teknikk, som gir et svært naturtro resultat! Det brukes IKKE maskin, men en rad med små bittesmå, syltynne blader, festet til en håndholdt "penn" Bladene dyppes i pigment og det gjøres et kontrollert snitt i huden. 

Pigmentet tilpasses hudtone/hårfarge og ønske. Inneholder ingen bly eller metaller. Allergitestet og EU-godkjent. Ikke dyretestet.

Behandlingen vil på en smerte-skala rangeres til 1-2 av 10, men flytende bedøvelse vil uansett gis i løpet av behandlingen, slik at det føles minst mulig ubehag. 

Unngå mye kaffe/koffeinholdige drikker, og smertestillende som inneholder salisylsyre, da dette fortynner blodet og det gir mer blddning. Jo mer du blør, jo dårligere vil pigmentet feste seg.

Bruker du blodfortynnende medisiner, Omega 3, Tran -  ha et opphold på 2 dager i forkant av behandlingen. 

Samme dag som behandlingen, skal du i forkant ikke innta kaffe, Coca Cola, energidrikker eller andre koffeinholdige drikker.

Går du på pencillin /antibiotika, bør du vente i ca 3 mnd ETTER at kuren er avsluttet.

I forkant av behandlingen måles det nøye opp hvor brynene skal sitte riktig, slik at det passer nøyaktig til DITT ansikt. Små justeringer som f.eks bredde, gjøres etter ønske. Selve microbladingen starter ikke før klienten gir grønt lys og er fornøyd med form osv.

Dine egne brynhår barberes IKKE bort før microblading, men av og til er det nødvendig å "trimme" (nappe) noe av hårene for at det skal passe innenfor rammen av brynene som tatoveres.

Behandlingstiden er ca 2 timer

Etter behandlingen, får du med deg informasjon om hvordan du skal pleie dine bryn i tiden fram til touch-up (etterfyll/korrigering), mtp krem for å hindre skorpedannelse, og hygiene.

En Touch-up er nødvendig etter 4-6 uker, pga pigmentet vil i denne tiden forsvinne med ca 40%. Etter touch-up, vil pigmentet sitte bedre, og da behøves ikke touch-up oftere enn ca 6-12 mndr.  Noen vil ha oftere, og andre behøver ikke flere noensinne - dette kommer an på bl a hudtype, hudens evne til å absorbere pigment, medisinbruk, mengde blødning under behandlingen og ytre faktorer som avgjør hvor godt pigmentet fester seg første gangen.

Når brynene er ferdig leget (ca 4-6 uker behandlingen/touch-up), vil det se svært naturlig ut.

I gro-perioden - den tiden mens huden leges, så vil pigmentet flasse og endre seg både i farge og form, til det er ferdig leget (ca 4-6 uker).

Noen får nesten panikk fordi det kan se veldig "skabbete" ut, og se ut som at det meste forsvinner. Men det er en naturlig prosess, og er du usikker så ta kontakt.

Første refillen/touchupen som hører med til orginalbehandlingen må tas senest innen 3 mnd etter hovedbehandling.

Refiller etter dette, anbefales det ca 1 touchup pr år. Refiller som utføres senere enn dette, anses som vedlikehold - men dersom det må tegnes opp linjer på nytt og "strøkene" har fadet bort, anses det som ny behandling og full pris.

Behandlingen utføres ikke på gravide, ammende og kreftpasienter i aktiv behandling. Heller ikke ved pågående kur av Pencillin/Antibiotika.

 

 

 

 

 

 

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

PhiBrows

Utdannet i microblading med hårstråteknikk med manuelle blader av anerkjente, internasjonale PhiBrows. 

Med hovedsete i Belgrade, Serbia - med mastere som underviser og utdanner artister over hele verden - inkludert Oslo, der jeg selv var student o mottok mitt diplom og senere internasjonale sertifikat.

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

PMU Skyggebryn

Skyggebryn utføres med kosmetisk tatoveringsmasin og nåler med pigment.

Skyggebryn gir et mer skygge-sminket utseende, i forhold til f.eks microblading hvor det skapes en illusjon av hårstrå. 

Unngå kaffe/koffeinholdige drikker, smertestillende som inneholder acitylcasicylsyre da dette fortynner blodet og gir mer blødning. Jo mer blødning, jo dårligere fester pigmentet seg.

Går du på blodfortynnende medisiner, stopp å ta dem i ca 2 dager før behandling. 

Brynene blir målt opp og tegnet opp før behandling starter. Bedøvelsekrem legges på for å virke i ca 15-20 min. I tillegg gis det flytende bedøvelse undervegs i behandlingen.

Den første uken etter behandling må det unngås vann, damp (f.eks badstue), svetting (ved f.eks treningd da saltet i svetten skyger ut pigmentet), og sol/solarium. Ca 50% av pigmentet forsvinner i denne perioden.

Etter 3-4 uker er det nødvendig med en touchup, for å legge inn mer pigment og evt. foreta korrigeringer/justeringer.

Etter touchup vil mer pigment feste seg når brynene er tilhelet. 

Touchup må tas innen 6 uker etter hovedbehandling, og det anbefales 1 touchup pr.år.

Når det gjelder touchup fra annen salong, må det alltid vurderes først. Det blir et tillegg i prisen for å fylle på/korrigere andres jobb.

Behandlingen utføres ikke på gravide, ammende og kreftpasienter i aktiv behandling.

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Ansikts behandling - klassisk eller minifacial

Ansiktsbehandling 

Du kan velge mellom klassisk ansiktsbehandling eller Minifacial. Den klassiske ansiktsbehandlingen tar ca 1-1,5 timer og inkluderer:

- Rens

- hudanalyse

- peeling

- ansiktsmassasje

- maske 

- kremer tilpasset din hudtype

Denne varianten kan også inkludere en spesialmaske om ønskelig.

 

Minifacial varer ca 1/2 time, og inkluderer:

- Rens

- hudanalyse

- peeling

- maske

- kremer tilpasset din hudtype

 

Be om BONUSKORT der du får 25% på hver 5 behandling!

 

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Voksing med strips

Voksing

Voksing gir et fint og glatt resultat, som holder lenge. De fleste vil få røde nupper på området som er vokset, men dette forsvinner relativt raskt, og er ikke farlig. Det er hudens forsvarsceller som aktiveres for å "reparere" huden. Den som har sensitiv hud, kan imidlertid reagere med rødhet og "utslett" som varer lenger. 

Før voksing bør man unngå å være solbrent, siden det gjør huden ekstra sårbar, og du vil da kunne reagere mer enn normalt på voksingen

 

 Etter voksing, bør man unngå sol/solarium i ca 24 timer. Det samme gjelder makeup (ved voksin av ansikt)

Man bør også unngå trange klær ved voksing av kroppen. 

Etter 2-3 dager, er det anbefalt å peele (skrubbe) hudområdet som er vokset, for å unngå/minimere inngrodde hår. 

Husk også å smøre huden med fuktighetskrem for å holde huden smidig og hindre tørrhet.

Jeg bruker både flytende spatelvoks og rullevoks i mine behandlinger. Jeg anpasser ulike typer voks til ulike hudtyper: for sensitiv hud, fet hud og normal hud. 

Ved voksing i ansiktet bruker jeg alltid voks for sensitiv hud, siden huden i ansiktet er mer ømfintig enn ellers. 

Be om BONUSKORT der du får 25% på hver 5 behandling!

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Brynstyling

(Bildet er lånt)

Brynstyling inkluderer voksing/napping/klipping for å gi deg den formen som passer til deg og dine ønsker. 

Du kan også få dem farget om du ønsker det.

 

Be om BONUSKORT der du får 25% på hver 6 behandling!

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Microneedling

Microneedling er det nye innen anti-age behandlinger - men er supert på acnehud, acne arr, og andre type arr, pigmentflekker, store porer og for utjevning av hudtone- og struktur!

Behandlingen utføres med en eletrisk dermapen, som holder et hylster med 9 nåler. Nålehylsteret beveger seg hurtig opp og ned, som et stempel samtidig som dermapennen føres over huden, som påføres anti-age serum (eller serum tilpasset akkurat ditt behov). Dette skaper bittesmå microhull i huden, som vil gi rødme/små blødninger.

Poenget med behandlingen er å få fart på Kollagen- og elastin-cellene i huden vår. Disse cellene har vi massevis av til ca 25 års alder, etter det avtar produksjonen. I enda større grad om huden utsettes for UV-stråler, røyk osv. 

Kollagen og elastin er det som holder huden vår ung, glatt og smidig. I tillegg til det, er det disse cellene som bidrar til at huden vår gror ved rift og småskader. Så når dermapennen "skader" huden, vil dette gi nevnte celler en boost - og produksjonen øker! Dermed blir huden fornyet, linjer, rynker, småarr dempes/elimineres, og huden får mer glød og jevnere tone/struktur.

I forkant av behandlingen blir huden grundig renset og peelet med en syrepeeling, som fjerner døde hudceller. Deretter smøres en bedøvelsekrem på hele ansiktet, slik at behandlingen blir smertefri!

I etterkant av behandlingen, vil du få lagt en maske som passer din hud/behov, og avsluttende kremer.

I dagene som følger kan du føle deg litt sår og øm, nesten som om du er solbrent. Noen blir også ekstra tørre i huden. Det er nå huden er i repareringsfasen, så det er viktig å stelle pent med den, og gi den nok fukt og næring. Du må IKKE utsette huden din for sol/solarium i uken etter, og bruk alltid høy solfaktor! 

Dette for å forhindre solskader og pigmentflekker.

Anbefales 1 behandling hver 3-4 uke og helst en kur på minimum 6 behandlinger. 

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Lash lift - Vippeløft

Kast vippetangen! Med Lash lift får du et åpent blikk med buede vipper som holder 4-8 uker, i forhold til hvordan dine egne vipper tar permanent, hormoner og ytre faktorer. 

Suverent alternativ til vippe extension og mascara. Flott og naturlig effekt!

Du kan også velge å farge vippene i samme behandling, da vil vippene bli enda synligere ved løft!

Unngå mascara på vippene samme dag som behandling, da det vil forringe holdbarheten. I 24 timer etter behandling bør du også unngå vann, vanndamp og sauna. 

Silikonputer eller små ruller festes på øyelokkene, og vippene festes på disse med et vannløselig lim. Permanentkrem påføres og etter endt virketid fjernes kremen, og en nøytraliseringskrem legges på. Alt fjernes skånsomt med vann og til slutt børstes en effektiv vippeolje på vippene dine, som gir fukt og næring.

Behandlingen tar ca 1 time med farging av vipper i tillegg.

Be om BONUSKORT der du får 25% på hver 5 behandling!

 

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 

Tannbleking

Kosmetisk Tannbleking er en skånsom behandling som ikke skader emaljen, da den ikke inneholder Hydrogenperoxid (som hos tannleger).

I underkant av 1 time får du 3-8 nyanser hvitere tenner, avhengig av ditt utgangspunkt.

For best effekt anbefales det at du pusser tennene og bruker tanntråd før behandling.

Tannblekings-gele påføres i gummi-gummer som settes på plass i munnen. UV-lys settes mot tennene i 3x15 min. 

I 24 timer etter behandlingen bør du unngå røyk, snus, rødvin og ellers mat og drikke med sterk farge. 

Varigheten på blekingen er ca 3-4 mndr, men det som er nevn over vil påvirke resultatet og effekten vil avta. 

Vil du ha et enda bedre resultat, kan du ta ny behandling allerede etter 14 dager. 

Be om BONUSKORT der du får hver 5 behandling til 25% rabatt.

 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}
 
 
 • {{text}}
{{hotkey}}
 
{{text}}